HATA LUSSEBULLAR?

Kl är nu 02:51 och jag har hållt på sen kl 23:00 med mina lussebullar, har varit jätte sugen på lussebullar sen min polska granne kom ner och bjöd på några som var jätte goda! Ialla fall jag blev glad över att det var så mycket smet i bunken, mer bullar :D Men tiden går och går, de har fått jäsa men de har faktiskt inte vuxit så mycket.. konstigt? Jag har följt allt till punkt.Och nu är jag NÄSTAN färdig med bullarna! Jag är skit sur! De är gegiga inuti fast än att de är svarta utanpå! De är äckliga och hårda!!Helt jävla onödigt! Vad gick fel? Ahh nu har jag sista bullarna kvar i ugnen... Ingen bakning för min del längre!


   !

Slagsmål

Vanne is the SHIT. ♥ Igår kväll tog jag och vanessa en liten kvällspromenad, som vanligt så började vi skratta men minns inte åt vad.När vi just skulle passera övergångsstället vid triangeln så ser jag att det är två tjejer som tittar jätte snett på oss och bara " ehhh pssyk.."  Helt utan anledning. Jaha tänkte jag och blev jätte irriterad, tjejerna var 16, 17 år gamla?! Ialla fall då vänder jag mig om och bara va? hon bara SÅÅÅN PSYKOANFALL" eller något liknade, sen gick jag fram till henne och drog henne i håret och vanessa sparkade på henne. HAHAHA nää men det borde varit så!


Vanessa en helt vanlig dag







Drömoutfit

DRÖMOUTFIT












VILL HA!









IF I ONLY HAD THE MONEY..








Freaky shoes

hört talas om killer shoes? vad tycker ni? Fint eller fult?










Bajs :)

En sak jag stör mig väldrigt väldrigt mycket på är att om ett nytt plagg blir ett såkallat "mode" så MÅSTE det blir utjatat innan det hunnit komma ut, jag blir så arg! SPETS? Jag tycker att det är jätte fint, men nu eftersom spets på allt så tycker jag mindre om det.Alltid ska de överdriva!


.


Jag vill  ha så mycket just nu!! ♥


 

Kläder
Skor
Väskor
Nya fina ögonbryn
Ny frisyr och nu färg
Smycken
Smink
Fina naglar
Kappa

Snart kommer tomten



Min bror åkte till dubai utan mig! Jag hatar honom, men om jag hittar ett billigt flyg så åker jag!
Imorgon är det julavslutning! Hela klassen ska samlas innan och äta JOOLEGRÖT. Har så mycket att plugga under lovet så det blir inget "lov" för min del ialla fall. Men det ska bli skönt med lov. Jag och mina vänner tänkte fira en riktig svensk jul och laga massa god svensk middag tillsammas.Men ALLT måste vara svenskt! Till och med filmen vi ska se ska vara svensk, hoppas på att det blir trevligt Sen kommer tomten.. gissa vem det kan vara?





Le Paris


I söndes blev jag glatt överraskad. Jag satt vid datorn och kl var ganska mycket, när det plötsligt klackar på mitt fönster, jag blev skit rädd! så jag bad min mamma gå ut och titta vem det var, när hon drar upp persiennerna ser hon att det är Nathalie, jag bara va?!
Tydligen så hade hon rymt från Frankike på en natt! Haha hon är så knäpp! Men det är tur att hon är hemma för att jag hade saknat henne jätte mycket!!

RSS 2.0